Pàgina d'inici > D'allò > Ultimàtum de Bush (pare) a Obama per començar la guerra contra l' Iran

Ultimàtum de Bush (pare) a Obama per començar la guerra contra l' Iran

3 febrer 2010

El president dels Estats Units, Barack Obama, va rebre passat dissabte 30 a la Casa Blanca l’expresident George HW Bush (pare) i el seu fill John Ellis “Jeb” Bush, ex governador de Florida (germà de George W. Bush).
La reunió, que la residència oficial nord-americana va descriure com una simple trobada social amb motiu de la visita a Washington de Bush per assistir a un sopar, va durar 35 minuts. L’expresident de 85 anys es va limitar a dir a la premsa després de deixar la Casa Blanca, “bona reunió, bona reunió”. Bush caminava ajudat d’un bastó, sobre el qual es va recolzar mentre es dirigia cap a la Casa Blanca, coberta com la resta de la capital, per un lleuger tapet de neu.
Segons un informe arribat a les mans del general rus Shlyakhturov el president nord-americà hauria estat “advertit” per Bush “pare” que deixés d’obstaculitzar els plans que la CIA i el Mossad han estat preparant conjuntament per a l’Iran, els quals no serien altres que la posada en marxa de l’operació “Thunder Strike” a través de la qual s’originaria un conflicte bèl·lic amb l’Iran que seria el detonant d’una Tercera Guerra Mundial. Xina ja ha avisat que no es quedarà de braços creuats. Obama de moment ha aconseguit que Rússia bloquege temporalment l’exportació a l’Iran d’un producte fonamental per a la seua indústria nuclear després de múltiples reunions privades amb Medvédev en què el president nord-americà li hauria confessat que té fora de control a la CIA i el Mossad. “Aten-t’hi a les conseqüències” són les paraules que Bush “pare” li hauria dit a Obama segons fonts russes. Fa temps que Obama està torejant amb diferents intents de desestabilització i conspiracions internes. Però aquesta vegada sembla que li han donat un ultimàtum.
És important tenir en compte sobre Bush que, a part d’haver estat el 43è President dels Estats Units, també va estar director de la CIA sota la presidència de Ford. Important tenir en compte també que múltiples línies d’investigació l’han vinculat amb l’assassinat del president John F. Kennedy el 1963 i el fallit intent d’assassinat del president Ronald Reagan el 1981 que el va catapultar a la presidència. El tema dels cops d’estat, perquè allò que va passar amb Kennedy i Reagan totes les investigacions independents han demostrat que van ser precisament això, cops d’estat, els ve de familia. Prescot Bush va orquestrar un cop d’estat contra el president Franklin D. Roosevelt el 1933 amb suport financer de Hitler en el que es va anomenar BUSINESS PLOT.
La tensió entre la Xina i els EUA puja cada dia després de la venda d’armes a Taiwan i el desproporcionat exercici militar que estan duent a terme en aigües del Pacífic, Estats Units en cooperació amb Tailàndia, Japó, Indonèsia, Singapur i Corea del Sud. Aquest exercici militar anomenat “Cobra Gold” durarà fins l’11 de febrer, que curiosament és la mateixa data, que Ahmadinejad ha dit que la nació iraniana donarà una lliçó a l'”arrogància global” al seu discurs de commemoració de la Revolució Islàmica.
Paral·lelament, dilluns l’exèrcit nord-americà va augmentar silenciosament la capacitat de defensa antimíssils per terra i mar a diverses nacions del Golf. Els moviments, que inclouen les vendes de sistemes de míssils a l’Aràbia Saudita, Qatar, Bahrain i Kuwait, estan destinats a dissuadir l’Iran de llançar atacs contra els seus veïns musulmans sunnites i per enviar el missatge a Israel que un atac preventiu contra Iran no és necessari.
La possibilitat d’un nou atemptat de bandera falsa és ara més present que mai. Tot podria començar amb un atac suïcida tipus Pearl Harbor a la flota nord-americana al golf, un nou magnicidi d’un president nord-americà reivindicat és clar per algun membre d’Al-Qaida amb connexió iraniana; l’escalada prebèl·lica és ja una realitat.
Independentment de l’elecció shakespeariana a la qual s’enfronta Obama, l’agenda per a la creació d’un govern mundial orwellià passa per desencadenar la major crisi bèl·lica de la Història amb la promesa que un govern mundial amb un sol exèrcit aconseguiria un món sense guerres. Hem de recordar sempre que per a que no hi hagi guerres simplement el que hem de fer és no anar-hi. Senzillament això, no anar a les guerres, perquè és a nosaltres, el poble, a qui envien a les guerres. És la nostra responsabilitat no permetre que s’enganye la humanitat una vegada més.

De Dictadura Global

Anuncis
Categories:D'allò
%d bloggers like this: