Pàgina d'inici > Lluites > Els vividors gestionen les presons

Els vividors gestionen les presons

L’increment de població reclusa i el seu nivell de vida, contrasta amb el dels gestors de la institució penitenciària.

Segons les darreres estadístiques, la població reclusa continua creixent de manera molt alarmant. Encapçala de manera lamentable aquesta estadística, Catalunya, amb el 14% del total de l’estat espanyol: 10.500 presxs. Enhorabona Montserrat Tura i Albert Batlle perquè amb aquestes dades garantitzeu als vostres amics empresaris, la continuïtat de l’explotació laboral i la mà d’obra barata durant anys. A l’estat espanyol hi ha més de 74.000 presxs pel que, gràcies al PSC a Catalunya i el PSOE a Espanya, s’estan batent tots els rècords, inclosos els millors anys franquistes. Ni en plena dictadura hi havia tants presos. Franco estaria molt orgullos dels seus deixebles i és de suposar que seguirà augmentant, no podem oblidar que al País Basc, en contra de la pròpia voluntat dels vasc@s, també han entrat els socialistes, PSE. No importa que per aconseguir el poder s’hagin hagut de treure la màscara i pactar amb els seus germans del PP, al cap i a la fi, són el mateix.

Heu provocat una crisi econòmica contra els treballadors i teniu la poca vergonya de donar per tercera vegada, diners públics als bancs i multinacionals. Naturalment sense cap tipus de condicions, faltaria més, amb això els banquers i capitalistes, poden marxar tranquilament de vacances. Curiosa manera d’escanyar una mica més els treballadors que ja no arriben a final de mes i no poden pagar les hipoteques perquè, d’una banda els que no poden pagar, han ingressat a les presons i per l’altra, els banquers i capitalistes tenen els diners frescos, pagats pels propis treballadors, per anar comprant els pisos i habitatges expropiats i especular de nou en millors temps, i si alguns treballadors protesten, es tanquen en els centres d’extermini i que els mantinguin els que poden continuar treballant. El pobre és cada cop més pobre i el ric, més ric; els de fora mantenen els de dins i els de dins mantenen els amics d’aquests socialistes i es tanca el cercle.

D’altra banda, en aquests dies no se sent parlar molt de la reialesa perquè els reis de no sé qui i la seva prole, viuen a cuerpo de Rei, mai millor dit, i per cert, també pagats pel poble, i com han treballat tant a l’hivern a les pistes d’esquí i passejant per tot el món, treball molt esgotador, aviat agafaran les vacances d’estiu navegant amb el iot per les platges. Que vivim en un país de pandereta, no hi ha cap dubte. Que estem en un règim autoritari, feixista i capitalista. A aquestes alçades, crec que ningú no té el més mínim dubte, però la pregunta que ens hem de fer és: fins quan ens deixarem xuclar la sang, i que ens explotin i tanquen en aquests centres d’extermini, aquests vividors parasitaris?.

Martorell, a 4.07.09.

Amadeu Casellas Ramon, actualment segrestat al centre d’extermini de Brians 2.

De La Haine

Anuncis
Categories:Lluites
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: