Pàgina d'inici > Lluites > País Valencià. La corrupció premiada i la disidència castigada

País Valencià. La corrupció premiada i la disidència castigada

Al País Valencià governa des de fa molts anys el Partit Popular; la Diputació de Castelló és governada per Carlos Fabra. Tot i estar imputat per diferents i greus delictes (contra la salut pública, frau fiscal, negociacions prohibides als funcionaris…). Després de cinc anys encara no s’ha dirigit l’acusació contra ell, ni sembla que vaja a celebrar-se judici oral en dates pròximes. Recentment, prologà un llibre que feia proselitisme del genocidi franquista.

Al president de la Generalitat Francisco Camps, segons consta en actuacions judicials, li van regalar vestits per import de 30.000 eus. El grup empresarial que li va oferir les donacions està siguent investigat per muntar una trama delictiva per evadir impostos i subornar càrrecs públics electes dins les llistes del Partit Popular. A data d’avui ni tan sols ha estat citat a declarar com imputat, ni se l’espera. En la mateixa situació es troba el portaveu del PP a les Corts Valencianes Ricardo Costa.

En el mateix àmbit territorial, la inspecció educativa ha proposat tres anys d’inhabilitació per al director de l’IES las Norias, d’Agost (Alacant), José Luis Santiago, en imputar-li tres faltes greus per estar col·locada cap per avall al centre una fotografia del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, acompanyada del text ‘unwelcome person’ (persona non grata), en senyal de protesta contra l’obligació d’impartir l’assignatura d’Educació per la Ciutadania (EPC) en anglès. La llibertat d’expressió al·legada per publicar el líbel franquista no ha servit com a defensa d’aquest treballador. L’instructor de l’expedient contra José Luís Santiago és, al seu torn, portaveu del PP a l’Ajuntament de Petrer.

Aquestes són les regles del joc al País Valencià, impunitat per a la corrupció i l’apologia del feixisme i persecució per als dissidents.
De kaos

Anuncis
Categories:Lluites
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: