Pàgina d'inici > Cabanyal, Lluites > Més atacs, més censura

Més atacs, més censura

CABANYALlowenEl “CABANYALlowen. La Nit dels Vius” s’havia de celebrar al Greenspace, un local de titularitat pública gestionat per la cervesera Heineken. Estava aparaulat i amb els cartells impressos.

logo The Mills

Amb només tres dies el diari provincià ha fet que l’ajuntament de València presione i aconseguesca retirar aquest acte de la programació del local. L’escusa posada per l’empresa: que aquest local no està destinat a activitats de caire polític (hehe). Al remat, es va haver de celebrar a la sala “The Mill”, amb total èxit de públic.

La Plataforma “Salvem el Cabanyal” ha publicat al seu web el següent comunicat:

LA PLATAFORMA VOL POSAR DE MANIFEST ELS SEGÜENTS FETS EN RELACIÓ AL VET IMPOSAT PER GREENSPACE.

1. Que els espais públics, i Greenspace ho és, estan a disposició de la ciutadania en general i no al servei d’una persona o partit polític. La prohibició de la festa de Salvem el Cabanyal és un acte que atempta a les llibertats bàsiques reconegudes a la nostra Constitució.

2. Que el procés de negociació i lloguer de l’espai per al concert va ser sempre transparent i a l’empresa que gestiona aquest espai públic se li va facilitar tota la informació que ens van requerir en el moment i forma adequats: van conèixer els artistes que anaven a intervenir i el disseny del cartell anunciador, que estava en el seu poder des de fa diverses setmanes. De fet Greenspace tenia anunciat l’acte en seu pagina web i també l’Ajuntament era coneixedor ja que està anunciat a l’Agenda de la web municipal.

3. Que en ningun moment l’empresa gestora de Greenspace s’ha posat en contacte amb la Plataforma Salvem el Cabanyal per comunicar la suspensió de l’acte.

4. Totes les declaracions que han realitzat els responsables de Greenspace són falses i considerem que han estat motivades per pressions polítiques i han sacrificat els principis bàsics de la llibertat d’opinió i crítica política per mantenir la concessió d’aquest espai públic.

Atentament, Plataforma Salvem el Cabanyal

Anuncis
Categories:Cabanyal, Lluites
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: